divendres, 8 de juliol del 2016

FEM GALETES PIRATES

RECEPTES DE PIRATES:

El menú diari dels pirates era: carn salada o peix assecat
                                                 rom i vi
                                                 galetes
Les galetes es feien de farina i aigua, i estaven cuites a la pedra. Duraven molt, però solien estar plenes de corcs i virons. 

Nosaltres també hem fet galetes com els pirates, però les nostres són sense cucs! 
I els de P3 i P4, com que hi ha pirates celíacs les hem fet sense gluten.

Aquí teniu la recepta:

- 125gr de mantega
- 250gr de farina (preparat per fer dolços, per exemple Mix Dolci de la marca Schar)
- 100gr de sucre
- 50ml de llet
- 5gr de llevat químic (per exemple marca hacendado)

1.Posem tots els ingredients dins un bol i els comencem amassant amb una cullera de fusta, a la meitat amassarem amb les mans fins que tinguem una massa compacta.

2. Posem la massa entre dos trossos de film transparent i estirarem la massa amb un corró fins que ens quedi una massa fina de ½ centímetre.

3. Les tallem amb talla pastes amb la forma que vulguem i les anirem disposant sobre una safata amb paper de forn.

4. Pre-escalfem el forn a 180ºC. Quan el forn sigui calent hi posarem la safata amb les pastes i ho deixarem coure uns 15-20 minuts. Vigilar que no quedin molt fosques, han de quedar més aviat claretes.

5.Les retirem del forn i les deixem refredar, un cop fredes ja les podem degustar!!


Bon profit a tots!!!

Si cliqueu la imatge en veureu més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada