El menú diari dels pirates era: carn salada o peix assecat
rom i vi
galetes
Les galetes es feien de farina i aigua, i estaven cuites a la pedra. Duraven molt, però solien estar plenes de corcs i virons.
Nosaltres també hem fet galetes com els pirates, però les nostres són sense cucs!
I els de P3 i P4, com que hi ha pirates celíacs les hem fet sense gluten.
Aquí teniu la recepta:
- 125gr de mantega
- 250gr de farina
(preparat per fer dolços, per exemple Mix Dolci de la marca Schar)
- 100gr de sucre
- 50ml de llet
- 5gr de llevat químic
(per exemple marca hacendado)
1.Posem tots els ingredients dins un bol i els comencem amassant amb una
cullera de fusta, a la meitat amassarem amb les mans fins que tinguem una massa
compacta.
2. Posem la massa entre dos trossos de film transparent i estirarem la
massa amb un corró fins que ens quedi una massa fina de ½ centímetre.
3. Les tallem amb talla pastes amb la forma que vulguem i les anirem
disposant sobre una safata amb paper de forn.
4. Pre-escalfem el forn a 180ºC. Quan el forn sigui calent hi posarem la safata
amb les pastes i ho deixarem coure uns 15-20 minuts. Vigilar que no quedin molt
fosques, han de quedar més aviat claretes.
5.Les retirem del forn i les deixem refredar, un cop fredes ja les podem
degustar!!
Bon profit a tots!!!
Si cliqueu la imatge en veureu més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada