RECEPTA
MADALENES SENSE GLUTEN
Ingredients
:
3
ous
1
iogurt natural (l’envàs del iogurt ens servirà de mida per als
altres ingredients )
1
envàs d’oli d’oliva
2
envasos de sucre
3
envasos de farina sense gluten (per exemple Mix Dolci de Schar)
1
sobre de llevat químic (marca hacendado per exemple)
Motlles
de paper o de silicona per fer magdalenes
Preparació
:
Escalfem
el forn a 170 graus, dalt i baix, posició de la reixeta al centre.
En
un bol, posem la farina sense gluten, el llevat, el sucre, els ous
sencers, el iogurt i ho batem bé, per últim afegim l’oli d’oliva
i remenen fins que s’incorpori del tot a la pasta.
Omplim
3/4 parts dels motllos i els anem col·locant a la safata del forn.
Posem
una mica de sucre pel damunt de cada magdalena i les enfornem uns 12
minuts, sempre controlant.
Quan
siguin cuites deixar-les refredar damunt d’una reixeta.
Farem
una o més fornades depenent de la quantitat que en preparem.
Bon
profit !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada