divendres, 22 de juliol del 2016

MADALENES PIRATES

RECEPTA MADALENES SENSE GLUTEN
Ingredients :
3 ous
1 iogurt natural (l’envàs del iogurt ens servirà de mida per als altres ingredients )
1 envàs d’oli d’oliva
2 envasos de sucre
3 envasos de farina sense gluten (per exemple Mix Dolci de Schar)
1 sobre de llevat químic (marca hacendado per exemple)
Motlles de paper o de silicona per fer magdalenes
Preparació :
Escalfem el forn a 170 graus, dalt i baix, posició de la reixeta al centre.
En un bol, posem la farina sense gluten, el llevat, el sucre, els ous sencers, el iogurt i ho batem bé, per últim afegim l’oli d’oliva i remenen fins que s’incorpori del tot a la pasta.
Omplim 3/4 parts dels motllos i els anem col·locant a la safata del forn.
Posem una mica de sucre pel damunt de cada magdalena i les enfornem uns 12 minuts, sempre controlant.
Quan siguin cuites deixar-les refredar damunt d’una reixeta.
Farem una o més fornades depenent de la quantitat que en preparem.
Bon profit !!
CLIQUEU:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada